Skip to content

Hospital

Filmstationen har i et samarbejde med Rekvisitudlejning.dk omdannet store dele af den tidligere Smedje til en permanent hospitalsscenografi med fire senge på to hospitalsstuer, et venteværelse samt et mindre rekvisitlager.

Smedjen ligger i fredelige omgivelser, og når man lejer sig ind, har man hele bygningen for sig selv. Her er det nemt at parkere og komme rundt med store køretøjer, busser mv., og der kan læsses udstyr og materiel af helt op til bygningens port.

Hospitalsopsætningen er placeret i stueetagen af Smedjen, hvor der i tillæg er uindrettede lokaler i både stueetagen og på første sal, som kan anvendes, som man vil i hele lejeperioden.

Opsætningen lejes som en samlet pakke af location og rekvisitudstyr. Faciliteterne kan bruges som de står, men det er også muligt at flytte rundt eller supplere med egen scenograf og udstyr så længe man stiller alt tilbage som det stod ved ankomst

Kontakt

Filmstationen A/S
Filmtorvet 68
3500 Værløse
CVR. nr.: 29792496

Tlf.: +45 7020 9600
Email: mail@filmstationen.dk

Om

Filmstationen begyndte med historien om to filmhåndværkere, der i 2006 blev forelskede i den tidligere Flyvestation Værløse.

I dag rummer Filmstationen blandt andet en række locations og Nordens største studier på en 150.000 m2 stor legeplads, hvor et professionelt og kreativt miljø folder sig ud.

Transport

Bil
Filmstationen ligger kun 35 min fra Rådhuspladsen i bil.
Der er fri parkering på Filmstationen og kommer du i el-bil, kan du lade din(e) bil(er) op.

Tog
Linje C til Frederikssund går inde fra byen hver 10 min. Det er gratis at have cykel med i toget.

Bus
Bus 153 går en gang i timen fra Måløv station (minuttal 25) og stopper ved Filmstationen.

Find vej

Området

Back To Top