Skip to content

Studier

Filmstationens studier er stedet, hvor du kan realisere dit projekt under rammer, der er bygget til at rumme alt lige fra filmoptagelser og TV-produktion til reklamefilm, produktionsøver og stillfoto.

Vi har to af nordens største studier og har over en årrække specialiseret os i at huse både store og små produktioner. Vi har alle de faciliteter, der er med til at skabe en effektiv og professionel produktion.

Du har adgang til kostumerum, sminkerum, hvilerum, lounge, køkken, kantine, produktionskontorer, værksteder, lager mm. afhængig af, hvilket studie du lejer. Vi har flere af film og tv-branchens leverandører lige om hjørnet.

Vi lægger stor vægt på, at du kan producere i fred og ro og bilen kan nemt og gratis parkeres lige uden for studiet.

Filmstationen skal du opleve ved selvsyn. Vi giver gerne en rundvisning i studierne efter aftale, og eventuelt også på Filmstationens område, der med sin forhistorie som flyvestation gemmer på mange overraskende og originale locations

Kontakt

Filmstationen A/S
Filmtorvet 68
3500 Værløse
CVR. nr.: 29792496

Tlf.: +45 7020 9600
Email: mail@filmstationen.dk

Om

Filmstationen begyndte med historien om to filmhåndværkere, der i 2006 blev forelskede i den tidligere Flyvestation Værløse.

I dag rummer Filmstationen blandt andet en række locations og Nordens største studier på en 150.000 m2 stor legeplads, hvor et professionelt og kreativt miljø folder sig ud.

Transport

Bil
Filmstationen ligger kun 35 min fra Rådhuspladsen i bil.
Der er fri parkering på Filmstationen og kommer du i el-bil, kan du lade din(e) bil(er) op.

Tog
Linje C til Frederikssund går inde fra byen hver 10 min. Det er gratis at have cykel med i toget.

Bus
Bus 153 går en gang i timen fra Måløv station (minuttal 25) og stopper ved Filmstationen.

Find vej

Området

Back To Top