Skip to content

(Politi)kontor

I samarbejde med Rekvisitudlejningen.dk, har Filmstationen omdannet fire rum i forlængelse af hinanden til en kontoropstilling, der med sin indretning er en 80-90% plug&play-løsning: politistation, lægens venteværelse eller det miljø, som I med jeres produktion ønsker at skabe.

Kontoret er fuldt udstyret med skriveborde, stole, belysning samt et udvalg af relateret udstyr. Kontoret har direkte adgang til gang, der yder fleksibilitet i såvel scenografi som under optagelser.

Opstillingen lejes som en samlet pakke af location og rekvisitter. Faciliteterne kan bruges som de står, flyttes rundt og/eller suppleret med egen scenografi og udstyr.

De fire rum ligger i forlængelse af hinanden med døre der forbinder rummene, der hver især kan tilgås fra det tilstødende gangområde. Rummene har røde murstensvægge og vinduer med persienner, og ligger på 1. sal i FMK-bygningen

Kontakt

Filmstationen A/S
Filmtorvet 68
3500 Værløse
CVR. nr.: 29792496

Tlf.: +45 7020 9600
Email: mail@filmstationen.dk

Om

Filmstationen begyndte med historien om to filmhåndværkere, der i 2006 blev forelskede i den tidligere Flyvestation Værløse.

I dag rummer Filmstationen blandt andet en række locations og Nordens største studier på en 150.000 m2 stor legeplads, hvor et professionelt og kreativt miljø folder sig ud.

Transport

Bil
Filmstationen ligger kun 35 min fra Rådhuspladsen i bil.
Der er fri parkering på Filmstationen og kommer du i el-bil, kan du lade din(e) bil(er) op.

Tog
Linje C til Frederikssund går inde fra byen hver 10 min. Det er gratis at have cykel med i toget.

Bus
Bus 153 går en gang i timen fra Måløv station (minuttal 25) og stopper ved Filmstationen.

Find vej

Området

Back To Top