Skip to content

Locations generelt

Med sine mere end 17 hektar, giver Filmstationen gode muligheder for opbygning af større udendørsscenografier samt flere forskelligartede, originale bygninger fra 1960erne, herunder det første kontroltårn fra 1930erne, en bunker, Den Grønne Villa, en skydebane, gamle værksteder, kontorer og andre locations med skæve detaljer og patina.  

Filmstationen har desuden tre permanente scenografier, der alle er 80-90% opstillinger, der gør det hurtigt og nemt at komme til, hvor det ellers kan være svært og forstyrrende: 

Hospital med firsengsstue og venteværelse
(Politi)kontor
Klasseværelse 

Ophold følger ikke naturligt med, når man på Filmstationen filmer på location, men vi finder altid en god løsning, der sparer de fleste produktioner for blandt andet en filmbus.  

Du er naturligvis altid velkommen til lave en aftale, komme forbi og blive inspireret, hvis du er på jagt efter en særlig location

Kontakt

Filmstationen A/S
Filmtorvet 68
3500 Værløse
CVR. nr.: 29792496

Tlf.: +45 7020 9600
Email: mail@filmstationen.dk

Om

Filmstationen begyndte med historien om to filmhåndværkere, der i 2006 blev forelskede i den tidligere Flyvestation Værløse.

I dag rummer Filmstationen blandt andet en række locations og Nordens største studier på en 150.000 m2 stor legeplads, hvor et professionelt og kreativt miljø folder sig ud.

Transport

Bil
Filmstationen ligger kun 35 min fra Rådhuspladsen i bil.
Der er fri parkering på Filmstationen og kommer du i el-bil, kan du lade din(e) bil(er) op.

Tog
Linje C til Frederikssund går inde fra byen hver 10 min. Det er gratis at have cykel med i toget.

Bus
Bus 153 går en gang i timen fra Måløv station (minuttal 25) og stopper ved Filmstationen.

Find vej

Området

Back To Top